Binding met de ander 2018-05-02T22:34:29+00:00

Praktische therapie voor
jongeren en gezinnen

Binding met de ander

Binding met de ander? Dan loopt het contact tussen jullie vanzelf en hebben jullie samen plezier. Doordat jullie weten hoe jullie echt iets voor elkaar kunnen betekenen, voelen jullie je gezien door de ander.

 • Is elk klein detail een reden voor ruzie?
 • Hoe kan ik mijn ouders duidelijk maken dat ze mij niet snappen?
 • Waarom wordt mijn kind zo kwaad? Hoe kan ik het slaan, schoppen, bijten en schelden stoppen?
 • Is het normaal dat mijn kind mij ‘stomme mama/papa’ noemt?
 • Hoe komt het dat mijn kind ’s nachts niet doorslaapt?
 • Leven jullie langs elkaar heen en zijn jullie meer huisgenoten dan een gezin?
 • Wordt bijna elke huisregel bevochten door je kinderen?
 • Kun je niet genieten van je kinderen?
 • Run je het gezin in je eentje, terwijl je een partner hebt?
 • Heb je alles geprobeerd, maar begrijp je het gedrag van je kind niet?
 • Of wil het gedrag maar niet verbeteren?
 • Voel je je machteloos richting je kinderen of partner?

Willen jullie weer ontspannen met elkaar genieten? Neem dan contact op.

neem contact op

Wat zeggen anderen

Benieuwd naar wat andere zeggen over Praktijk Binding? Lees hieronder de reacties van een aantal mensen die individuele hulpverlening, ouderbegeleiding of gezinstherapie hebben gevolgd bij Praktijk Binding in Barneveld.